info@aerosaeros.gr
logo
Άμεση επικοινωνία
+030 6934 754405

Η εταιρία

Αποστολές φακέλων και δεμάτων, γρήγορα - αξιόπιστα - οικονομικά σε όλη την Κύπρο.

Η AEROSAEROS Courier είναι μια εταιρεία στον τομέα των ταχυμεταφορών (courier) και δημιουργήθηκε από την ανάγκη για καλύτερη, γρηγορότερη και ασφαλέστερη μεταφορά φακέλων και δεμάτων από Ελλάδα προς Κύπρο σε αποκλειστική συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρεία διανομής δεμάτων, φακέλων στην Κύπρο, την Kronos Express Ltd.

Διαθέτει άρτια έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση τόσο του απλού πολίτη οσο και του επαγγελματια, που θα ήθελε να αποστείλει φάκελο ή δέμα σε όλες τις πόλεις και χωρια της Κύπρου.

Σήμερα, που η οικονομία αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα και τα κόστη των υπηρεσιών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, η AEROSAEROS Courier, με ένα ευέλικτο και διαμορφωμένο σύστημα υπηρεσιών, παρέχει υπηρεσίες για τη διακίνηση και ταχυμεταφορά φακέλων-δεμάτων με πολύ χαμηλό κόστος, με ασφάλεια και ταχύτητα, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη. Τόσο οι επιχειρήσεις, όσο και οι διάφορες επαγγελματικές τάξεις εργαζομένων θα μπορούν να μειώσουν σημαντικά τα κόστη τους, εκμεταλλευόμενοι το όλο σύστημα υπηρεσιών που προσφέρει η AEROSAEROS Courier.

Η AEROSAEROS Courier, χρησιμοποιώντας προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο να παρακολουθούν την όλη διακίνηση των αντικειμένων που αποστέλλουν, ενώ παράλληλα θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω SMS στο κινητό τους για την άφιξη του δέματος ή φακέλου τους στο τελικό σταθμό παραλαβής (παραλήπτης). Οι πιο πάνω υπηρεσίες παρέχονται σε όλους τους πελάτες, χωρίς καμιά επιβάρυνση.
Μέσω ενός μεγάλου δικτύου διανομής προς όλες τις πόλεις της Κύπρου η AEROSAEROS θα μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της όλες τις μέρες της εβδομάδας, που συμπεριλαμβάνουν Κυριακές και αργίες. Η λειτουργία των κέντρων εξυπηρέτησης θα επεκτείνεται μέχρι αργά το βράδυ και στις πλείστες περιπτώσεις όλο το 24ωρο.

Η AEROSAEROS διαθέτει ένα άρτιο οργανωμένο σύστημα, για να μπορεί να διακινεί τα πάσης φύσης αντικείμενα που αποστέλλονται με ασφάλεια και ταχύτητα, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Οι πελάτες της AEROSAEROS έχουν ασφαλισμένα όλα τα εμπορεύματά τους μέχρι το ποσό των 100 €, αλλά μπορούν επίσης να ασφαλίζουν οποιαδήποτε αντικείμενα που αποστέλλονται των οποίων η αξία είναι πάνω των 100 €, καταβάλλοντας ένα πολύ μικρό κόστος, σύμφωνα πάντα με τους όρους μεταφοράς και διακίνησης αντικειμένων της AEROSAEROS Courier.

© Copyright 2024 - aerosaeros.gr
Designed and developed by NetApps Ltd